Drugi vikend u listopadu u znaku 4. CineStar Dječjeg festivala Foto: Promo CineStar

Drugi vikend u listopadu u znaku 4. CineStar Dječjeg festivala

Varaždinske vijesti | 11.10.2017. u 11:52h | Objavljeno u Društvo

CineStar kina će i ove godine biti najveselija okupljališta roditelja i njihovih mališana. Od 12. do 15. listopada, CineStar kino dvoranama odjekivat će zvukovi dječjeg smijeha.

U ovom razdoblju u svim CineStar kinima diljem Hrvatske i Bosne i Hercegovine održat će se četvrti po redu CineStar Dječji festival. Ova tradicionalna zabavna manifestacije za cijelu obitelj zasigurno će opet razveseliti sve roditelje i njihove mališane.

Školski dani su u četvrtak, 12.10., i petak, 13.10., te učenike očekuje i nagradni natječaj pod nazivom "Filmska lektira" putem kojeg mogu osvojiti besplatnu projekciju filma za cijeli razred. Sve što je potrebno je da djeca naprave rad na temu filma koji su djeca gledala na Dječjem festivalu te da prenesu poruku kroz crtež, fotografiju ili video uradak. Prijava za sudjelovanje nalazi se na Facebook stranici CineStara, gdje se postavlja rad (fotografija, crtež ili video) uz obvezni hashtag #djecjifestivalucinestaru.

Obiteljski dani su 14. i 15. listopada, u vremenu od 11 do 17 sati. Svi posjetitelji moći će kupiti svoju ulaznicu za 2D projekcije dječjih filmskih hitova po promotivnoj cijeni od 20 kuna te će najmlađi uz ulaznicu dobiti i poklone CineStar partnera – Dukatino, Chupa Chups, PEZ Zaba, Kraš, Hipp i Hasbro.

Najveće oduševljenje na prošlogodišnjem festivalu bila je Parada filmskih likova koja će se i ove godine održati u subotu, 14. listopada, u CineStaru Novi Zagreb – a proći će po cijelom Avenue Mallu. Vesela parada omiljenih likova iz crtanih filmova kreće u 11:00 sati iz lobbya kina. CineStar i Avenue Mall pozivaju sve zainteresirane roditelje i njihove mališane da se maskiraju u svoje omiljene crtane i filmske likove te prisustvuju paradi, gdje će 100 najbolji maski biti nagrađeno kino ulaznicom na dar.

Pored filmske parade, zabavnih sadržaja u lobbyju kina kao što su različite radionice, igraonice, facepainting, tattoo, druženja s omiljenim filmskim junacima, ne zaboravite da odlične filmove možete gledati po cijeni od samo 20 kn, kao što su "Lego Ninjago film", "Moj mali poni", "Neparožderi", "Mali bigfoot", "Tvrd orah 2" te mnogi drugi.

Rezervirajte drugi vikend u listopadu te se zajedno sa svojim mališanima uputite u najbliže CineStar kino gdje ćete uz tople kokice uživati u najzabavnijem tjednu u godini.

 

Video sadržaj