Dječji tjedan: Grad Ivanec mališane vrtića u Ivancu i Radovanu obradovao tortama Foto: Grad Ivanec

Dječji tjedan: Grad Ivanec mališane vrtića u Ivancu i Radovanu obradovao tortama

Varaždinske vijesti | 7.10.2016. u 18:06h | Objavljeno u Društvo

Da Grad Ivanec i ove godine nije zaboravio mališane Dječjeg vrtića Ivančice i njegova područnog odjeljenja u Radovanu u povodu obilježavanja Dječjeg tjedna (3.–7. listopada), govore i velike torte kojima su ih u srijedu 5. listopada obradovali dogradonačelnik Čedomir Bračko i predsjednik Gradskog vijeća Edo Rajh.

Nakon uvodnih riječi ravnateljice Suzane Divjak, u živom druženju priređenom u doista ugodnom prostoru energetski obnovljenog Dječjeg vrtića Ivančice, klinci su svojim gostima zauzvrat otpjevali više vedrih pjesama te saslušali kratku poruku i čestitku koju im je uputio dogradonačelnik Č. Bračko.

Gradski čelnici potom su obišli i djecu Područnog vrtićkog odjela u Radovanu te im također zaželjeli da budu veseli, zdravi, raspjevani i marljivi. Radovanski klinci svojim su gostima uručili plakat s dječjim porukama, a onda je, naravno, uslijedilo veselo druženje uz tortu.

Mališani i tete Dječjeg vrtića Ivančice Dječji su tjedan obilježili cijelim nizom igara i aktivnosti. Iako im je kiša pokvarila planove početkom tjedna, veselili su se na druge načine. Među ostalim, zapjevali su i zaplesali na gradskoj špici te odraslima podijelili svoje poruke, kako bi čuli njihove želje. U vrtićkom su dvorištu priredili Jesenski party, družili su se klincima Dječjeg vrtića Bambi, a s naročitim su interesom pratili i lutkarsku predstavu Tri prijateljice mačke, u izvedbi vrtićkog lutkarskog tima.