Dijelimo ulaznice za noćnu bajku pod svjetlom lučica i fenjera u Lužanu Biškupečkom

V.V. | 3.1.2018. u 20:12h | Objavljeno u Društvo

U Lužanu Biškupečkom, na OPG-u Lukač se do 7. siječnja, održava 'Adventska priča Svijeta prirode'.

Mi vam za ovo događanje dijelimo dva puta po dvije ulaznice!

Sve što trebate učiniti je u komentaru ispod podijeljenog članka na Facebook stranici Varaždinskih vijesti označiti (tagati) osobu s kojom želite u mističnu šetnju, a mi ćemo metodom slučajnog odabira izabrati dobitnike, čija imena ćemo objaviti u petak 5. siječnja prijepodne.

Ulaznice će se moći podići na ulazu na događanje.

Kako ističu organizatori, Svijet prirode j.d.o.o. te Općina Gornji Kneginec radi se o prvoj ovakvoj božićnoj manifestaciji koja objedinjuje učenje o autohtonim hrvatskim pasminama životinja, hrvatskim božićnim običajima, božićne pjesme, žive jaslice, ali i atraktivnu Kuću Djeda Božićnjaka za najmlađe posjetitelje.

- 'Adventska priča Svijeta prirode' osmišljena je kao obiteljski događaj, a koncept priče uključuje kratku šetnju, razgledavanje i učenje o životinjama pomoću istaknutih informacija, upoznavanje s lončarom i cvjećarkom koja će raditi tradicijske ukrase za bor, spomenutu kućicu u kojoj će mališani Djedici šapnuti svoje želje i još neke skrivene radosti... Posjete će biti moguće od 17 do 21 sat, a ulaznice će biti dostupne po cijeni od 25 kn za odrasle i 15 kn za djecu. Budući da je događaj uz državnu cestu D3, mole se posjetitelji da parkiraju svoja vozila na okolinim besplatnim parkiralištima (uz trgovinu, restoran i slično), kako bi se izbjegle gužve i stres prije samog ulaska na imanje - kažu organizatori.