U subotu i nedjelju Dani vjenčanja u centru Lumini

V.V. | 9.2.2017. u 10:20h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

U subotu i nedjelju, 11. i 12. veljače, u trgovačkom centru Lumini održat će se Dani vjenčanja.

Na Danima vjenčanja mladencima će biti predstavljena široka ponuda proizvoda i usluga namijenjena vjenčanjima. Među izlagačima u centru Lumini bit će saloni vjenčanica, zlatari, fotografski i video studiji, slastičari te proizvođači kozmetičkih proizvoda.

Prigodni zabavno-glazbeni programi u subotu i nedjelju počinju u 15 sati.
Pod voditeljskom palicom Andree Loparić na pozornici će se izmjenjivati pjevači, glazbeni sastavi, plesači i zabavljači.

Među ostalima, nastupit će Ivica Pepelko, Rajko Suhodolčan i Irma Dragičević. Atmosferu će šalama u liku popularnog Slaveka dodatno prigrijati Kristijan Petrović Kiki. Svoje će plesno umijeće pokazati članovi klubova Valcer, D&D te Feel. U glazbenom dijelu programa nastupit će ženska vokalna skupina Allegre, tamburaški sastavi Špancir, Taliri i Tamburaši mjeseca.

Zanimljivu radionicu pjevanja održat će Mali slavuji društva Naša djeca Varaždin.

Vrhunac Dana vjenčanja bit će velika modna revija koju u produkciji Predraga Brkljača pripremaju varaždinske modne dizajnerice. Svoje će najnovije kreacije u nedjelju u 18 sati prikazati Blaženka Roth, Melita Kukec, Snježana Radev, Željka Vidović, Ivana Kuzminski i Jelena Kosić. Varteks će predstaviti novu kolekciju muških svečanih odijela.

Najsretnije i najspretnije posjetitelje Dana vjenčanja u centru Lumini očekuju vrijedne nagrade. Primjerice, Zlatarna A&L darovat će vjenčano prstenje i ženske naušnice.

Označeno u