Dan žena obilježen i u 1. Mjesnom odboru „Centar“ Varaždin

vv | 10.3.2017. u 08:24h | Objavljeno u Društvo

Međunarodni dan žena obilježen je i u sjedištu 1. Mjesnog odbora "Centar" Varaždin, a prigodnom obilježavanju pridružili se i kandidati za zamjenike gradonačelnika Grada Varaždina prof.dr.sc. Vesna Dušak i Nikola Plavec koji su istaknuli kako je 1. MO jedan od najaktivnijih odbora u Varaždinu.

- Mjesni odbor Centar postao je "centar" zbivanja i različitih događaja. Puno aktivnosti se ovdje događa i to nam je drago. Želja nam je da cijeli grad opet živne i postane sredina poželjna i ugodna za život svim građanima, od onih najmlađih do najstarijih - istaknula je Vesna Dušak.

Jaglace pripadnicama nježnijeg spola, a inače članicama mnogih udruga s područja središta grada podijelio je predsjednik 1. MO "Centar" Varaždin Robert Roth koji je naznačio kako su žene ponos našega društva, često puta sposobnije i aktivnije od samih muškaraca koji slove kao jači spol.

- Kod nas u mjesnome odboru nema podjele na žene i muškarce, svi smo jednakovrijedni, ali moram priznati da su žene ipak malo kreativnije od nas muškaraca. One su kreatorice i nositeljice naših programa i aktivnosti, a mi smo potporni stupovi. Drago mi je da smo se opet malo podružili te koristim priliku da svim ženama čestitam njihov dan – rekao je Roth.