Dan otvorenih vrata: Upoznajte varaždinske udruge i pridružite im se

N.P./VV | 23.5.2018. u 19:20h | Objavljeno u Društvo

Povodom Dana otvorenih vrata udruga, koji tradicionalno već nekoliko godina organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske, udruge na adresi Graberije 33 (bivša škola Tomislava Špoljara) u Varaždinu imati će i jednu zajedničku aktivnost i to u petak 25. svibnja od 14 do 17 sati.

Tom prilikom će se predstavnici udruga okupiti u holu škole na prizemlju i predstaviti udruge sa svojim promotivnim štandovima i materijalima. Vrata će biti širom otvorena za sve posjetitelje, koji će se tom prilikom moći upoznati s radom i aktivnostima udruga koje su se odazvala učešću, te ukoliko izraze želju posjetioci se mogu učlaniti u neku od njih ili prijaviti za volontiranje.

Posjetioci će tako imati priliku upoznati se sa nekoliko udruga: Udruga za podršku žrtvama i svjedocima - Ured Varaždin,  Udruga savjetovališta "Uz tebe sam",  Hrvatska udruga leukemija i limfomi - Podružnica Varaždin, Društvo multiple skleroze Varaždinske županije, Udruga za zaštitu prava potrošača "Varaždinski potrošač", Udruga žena operiranih na dojku Varaždin (Mamae klub), Invalidsko ILCO društvo Varaždin, Klub žena Varaždin, Udruga udomitelja za djecu i mlade Varaždinske županije (ZIPKA), Humanitarna udruga "Bedem ljubavi" Varaždin, Društvo psihologa Varaždin, Društvo za zaštitu od dijabetesa Varaždin i Radioamaterska udruga SLOGA Varaždin

Pored ove zajedničke aktivnosti navedene udruge će imati i pojedinačne aktivnosti organizirane u periodu Dana otvorenih vrata, od 24. do 26. svibnja.