Članovi Foruma mladih prikupljali donacije za Društvo distrofičara

Varaždinske vijesti | 25.12.2016. u 13:16h | Objavljeno u Društvo

Na poziv članova Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida grada Varaždina, članovi Gradske organizacije Foruma mladih SDP-a na badnje su jutro organizirali akciju prikupljanja donacija za kupnju kombi vozila za korisnike Društva.

Akcija je organizirana na varaždinskom Korzu, a osim prikupljanja donacija, varaždinski su forumaši, predvođeni predsjednikom Lovrom Lukavečkim, iskoristili trenutak te čestitkama i slatkišima čestitali Božić svojim sugrađanima, pogotovo onim najmlađima.

- Zahvaljujemo Društvu što nas je pozvalo da se na ovaj način uključimo u njihovu akciju "Noge za mnoge" i nadamo se da smo ovom akcijom pomogli Društvu da napravi još jedan korak bliže svom cilju, a to je kupnja kombija za zajedničko korištenje svih članova i korisnika Društva – poručili su forumaši.

Podsjetimo, riječ je o humanitarnoj akciji "Noge za mnoge" koju je pokrenulo Društvo distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida grada Varaždina, s ciljem prikupljanja sredstava za nabavku novog kombi vozila s podiznom rampom za prijevoz osoba u invalidskim kolicima.

Svi zainteresirani donacije mogu uplatiti i na broj računa Društva distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida grada Varaždina: IBAN HR2423600001101744174, uz naznaku "Donacija za kombi". Kontaktirati ih možete i u njihovim prostorijama na adresi: Kralja Petra Krešimira IV 6, Varaždin ili na broj telefona 042 214 393.