CISOK Varaždin tijekom studenog provodi za sve građane razne aktivnosti

J.Š./Varaždinske vijesti | 28.10.2016. u 08:20h | Objavljeno u Društvo

CISOK Varaždin tijekom studenog provodi za sve građane razne aktivnosti, tako 8. studenog u 13 sati pripremaju radionicu "S nama se pripremite za razgovor za posao".

Radionica je namjenjena nezaposlenim osobam i tražiteljima zaposlenja te će se na radionici svi sudionici uvjeriti zašto je važna dobra priprema za razgovor s potencijalnim poslodavcem, upoznat će se s pitanjima koja bi im poslodavac mogao postaviti tijekom selekcijskog intervjua te što s takvim pitanjima poslodavci zapravo žele saznati.

Voditelji radionice polaznike će savjetovati kako se na najbolji način pripremiti te im odgovoriti na uobičajena i škakljiva pitanja koja bi im poslodavac mogao postaviti na razgovoru za posao.

Nadalje, CISOK Varaždin organizira 22. studenog u 11 sati radionica "Napišimo kvalitetnu prijavu za posao zajedno" na kojoj će se polaznici podučiti kako kvalitetno napisati životopis i molbu te dobiti informacije i savjete o strategijama traženja posla, kao i o tome zašto je upravo ovaj prvi korak u selekcijskom procesu važan.

Radionica je namijenjena svima onima koji bi htjeli provjeriti, poboljšati ili tek steći vještine aktivnoga traženja posla i upravljanja vlastitom karijerom.

Također, održavaju se i radionice za informatičku podršku na kojima volonteri centra podučavaju korisnike o osnovama rada na računalu, kako bi se korisnici mogli kasnije lakše sami snalaziti u pretraživanju i prijavljivanju na oglase za posao.

Radionica se održava pet dana po dva sata dnevno, za sudjelovanje se potrebno prethodno najaviti, a termini održavanja radionice određuju se u dogovoru s najavljenim sudionicima.

Prijave na sve aktivnosti obavljaju se telefonom na broj 042 302 179 ili e-mailom Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a sudjelovanje na sve aktivnosti je besplatno uz obaveznu prijavu.