Božićna čarolija i ove će godine u sklopu Adventa u Varaždinu prekriti Stančićev trg

Varaždinske vijesti | 9.11.2018. u 08:02h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

I ove će godine, u sklopu Adventa u Varaždinu, Stančićev trg dobiti svoje božićno ruho.

Idejni začetnik ove božićne priče je marketinška agencija PRLady koja je prošle godine prvi put dodatno uljepšala ovaj, po mnogima, najljepši trg u Varaždinu, a ove godine adventsku će priču nadograditi još bogatijim konceptom.

Bogatija ugostiteljska ponuda s nekoliko kućica, još sadržajniji zabavno–glazbeni program uz koncerte svakog petka i nedjelje -  Groovebox, Fani Solomun, Roomors... tek su neka od imena koja će vas zagrijavati i zabavljati. Tu je i varaždinsko Društvo Naša djeca koje će održati svoj predbožićni koncert 15. prosinca u jutarnjem terminu, a posebna atrakcija Varaždince očekuje 22. prosinca kada će se sa Stančićevog trga u zrak vinuti bezbroj lampiona. Kupnjom "Lampiona dobrih želja" svi će građani moći postati dio ove humanitarne priče.

Osim toga, organizirat će se i nagradna igra za najkreativniju fotografiju unutar najvećeg okvira za fotografiranje, a bit će tu i performeri te dodatne zanimljivosti za guštanje uz kuhano vino ili pak gin - sve to uz prekrasan božićni ugođaj i mnoštvo žaruljica, borova, povijesnu platanu koja će dobiti svoje posebno ruho uz zid palače Sermage koji će se pretvoriti u priču s anđelima, a i družina snjegovića bit će spremna za novu avanturu. Sve u svemu, ističu organizatori, punktova za fotografiranje nikako neće nedostajati.

Adventske žaruljice upalit će se 30. studenoga otvorenjem Adventa u Varaždinu i to upravo na Stančićevom trgu uz koncert Zacka Dusta, a blagdansko druženje potrajat će sve do 6. siječnja sljedeće godine. Dodatne informacije dostupne na Facebook stranici agencije PRLady.

stancicev_trg_varazdin_advent_1.jpg

stancicev_trg_varazdin_advent_2.jpg

stancicev_trg_varazdin_advent_3.JPG

stancicev_trg_varazdin_advent_4.jpg

stancicev_trg_varazdin_advent_5.jpg