3. Festival duhovne glazbe u ivanečkoj župnoj crkvi Svete Marije Magdalene

J.Š./Varaždinske vijesti | 26.10.2016. u 20:17h | Objavljeno u Društvo

Nastavljajući uspješnu tradiciju, članice Ženske vokalne skupine Kaliope organiziraju 3. festival duhovne glazbe pod nazivom "O ljubavi ja pjevam" koji će se održati u subotu, 29. listopada s početkom u 19 sati u ivanečkoj župnoj crkvi Svete Marije Magdalene.

Uz Kaliope na festivalu će nastupiti i njihovi gosti sastav Aledory iz Rijeke, Ana Drndić iz Pazina, zbor mladih Advocata Croatiae iz Remeta u Zagrebu, vokalno-instrumentalni sastav David iz Knina, ženska vokalna skupina Erato iz Petrijanca, zbor Vedrina iz Lobora, Gabrijela Hrženjak iz Vinice, zbor mladih Sveti Nikola Tavelić iz Kutine, Jurica Vugrek iz Novog Golubovca, Martina Sabljak iz Varaždina, Veronika Štefanko i Ela Canjuga iz Ivanca, te Damir Topić iz Knina koji je ujedno i autor skladbe "O Ljubavi ja pjevam", a koja je ujedno i misao vodilja ovog festivala.

-Sve ljubitelje glazbe, a posebice duhovne glazbe, pozivamo na ovaj koncert, gdje će u ugodnoj atmosferi moći uživati u zanimljivoj, zabavnoj i nadasve poučnoj priredbi - ističu organizatori dodajući da je generalni pokrovitelj Grad Ivanec, a ulaz na koncert je besplatan.