Zbor Varaždinskoga obrtničkoga glazbenog društva održao Božićni koncert

VV | 27.12.2017. u 14:36h | Objavljeno u Društvo

Mješoviti pjevački zbor Varaždinskog obrtničkog glazbenog društva održao je na Štefanje svoj tradicionalni Božićni koncert u crkvi Dobrog pastira u Varaždinu. Na koncertu su uz pjevače zbora nastupili i gosti tamburaški orkestar Varaždinskog tamburaškog orkestra.

Pred brojnom zadovoljnom publikom pod vodstvom dirigentice maestre prof, Janje Knapić zbor i orkestar su uz prigodne pjesme na kraju svi zajedno sa publikom zapjevali tradicionalne i najpoznatije božićne pjesme.

- Tako su članovi našeg najstarijeg i najpoznatijeg zbora u Gradu glazbe na najljepši mogući način s prijateljima završili još jednu uspješnu godinu. U nadolazećoj 2018. VOGD će obilježiti i svečano proslaviti veliku obljetnicu od 80 godina od kada su zbor 1938. osnovali varaždinski obrtnici i već se marljivo pripremamo za sljedeće koncerte i gostovanja već u siječnju nove godine. Zbor je još uvijek otvoren za prijem novih članova i ako ima netko tko voli pjevati, a još nije uključen u neki zbor, može nam se pridružiti. Probe se održavaju u našim prostorijama u ulici Ivana Kukuljevića 13/1 utorkom i petkom u 19 sati - pozivaju.