Velikom rock feštom završava obilježavanje 25. godišnjice osnutka 7. gardijske brigade Puma

Varaždinske vijesti | 23.12.2017. u 11:46h | Objavljeno u Društvo

U Podrumskoj sceni "Zvonimir Rogoz" u HNK-u Varaždin, u subotu 23. prosinca s početkom u 20 sati održat će se rock koncert, koji će ujedno biti veliko finale obilježavanja 25. godišnjice osnivanja 7. gardijske brigade Puma.

Koncert će u 20 sati otvoriti varaždinski band Timeless, koji će otprilike sat i pol "zagrijavati" publiku starim dobrim rock hitovima. Nakon njih nastupit će varaždinski hard rock band Aritmia koji zna kako održati visoku razinu adrenalina, dok će nakon žestoke rock uvertire, još žešće finale pripasti karlovačkom The Trio - tribute to ZZ Top i AC/DC bandu, koji će se pobrinuti da se velika rock fešta nastavi do sitnih sati. Sve zajedno začinit će i hostese uz čiju pomoć će biti podijeljene i nagrade za najsretnije u publici.

- Zagarantirana je vruća atmosfera u rock ozračju uz jaaaako puno odlične glazbe. Pozivamo sve željne dobre glazbe i dobrog provoda da nam se pridruže u Rogozu i da svi zajedno na dostojanstven i pravi varaždinski način obilježimo finale obilježavanja 25. godišnjice osnivanja 7. gardijske brigade Puma - pozivaju organizatori iz Udruge veterana 7. gardijska brigada Puma.