Velikim koncertom zbor Stellarium proslavio rođendan u Cestici

VV | 7.11.2017. u 17:52h | Objavljeno u Društvo

Ženski pjevački zbor Stellarium iz Cestice priredio je za vikend veliki koncert, kojim su članice sa svojim gostima proslavile prvu godišnjicu rada.
Na koncertu pod nazivom Prva večer vokalnih sastava i zborova - u do zadnjeg mjesta ispunjenoj dvorani - uz domaćine su nastupili i zborovi iz susjedstva, a sve ih je pozdravio načelnik Općine Cestica, Mirko Korotaj. – Mi u Cestici rado podupiremo sve društvene aktivnosti mještana, bile one kulturne, zabavne ili sportske. Drago nam je da Općina nije spavaonica nego živopisno mjesto za ugodan život u svim njegovim aspektima – rekao je načelnik.

Program je počeo zbor Stellarium, pod vodstvom Gordane Kos Kolar , a potom su se predstavili Ženska vokalna skupina „Leluje“ Vinica , Pjevački zbor KUD-a Petrijanec, klapa Lucerne Varaždin, klapa Angeluš iz Cestice i pjevački zbor KUD-a Klenovnik. Učenici OŠ Cestica predstavili su se predstavom „Jesenski šešir“. Gosti su iz Cestice otišli sa zahvalnicama koje im je uručila Lucija Herceg, predsjednica KUD-a općine Cestica .

Označeno u