USPJEH EUROPSKOGA RANGA Ivanečkom Kinu nagrada u zlatnoj kategoriji u Ženevi! Foto: Grad Ivanec

USPJEH EUROPSKOGA RANGA Ivanečkom Kinu nagrada u zlatnoj kategoriji u Ženevi!

Varaždinske vijesti | 2.4.2019. u 17:55h | Objavljeno u Društvo

Kino Ivanec dobitnik je nagrade europskoga ranga koja će mu biti dodijeljena na Međunarodnoj konvenciji Star for Quality (Zvijezda za kvalitetu), koja će se 13. i 14. travnja održati u Ženevi (Švicarska).

Nagrada ivanečkom Kinu stiže kao rezultat neovisnih istraživanja koja su proveli Quality Hunters, voditelji, poduzetnici i stručnjaci za kvalitetu, a sve u organizaciji BID Group One (Odbora za odabir postignuća za kvalitetu) i Business Initiative Directions. Oni su, ističe se u popratnom dopisu, prepoznali doprinos Pučkog otvorenog učilišta Đuro Arnold i Kina Ivanec u smislu vodstva, kvalitete, inovacija i izvrsnosti.

U ivanečkom Učilištu, a dakako i u Gradu Ivancu koji je osnivač Učilišta, ova je vijest dočekana kao veliko i ugodno iznenađenje te kao potvrda da je odluka o modernizaciji Kina, koliko god to bio financijski zahtjevan projekt, bila pun pogodak.

Još je veće iznenađenje i to što nitko nije znao da aktivnosti Kina Ivanec itekako prate neovisne stručne institucije, koje su ocijenile da ivanečko kino nagradu zaslužuje jer se, među ostalim, usredotočilo na tzv. inteligenciju društvenih medija.

Pod tim se podrazumijeva raznolikost repertoara, komunikacija preko društvenih mreža kao i održavanje razmjerno velikog broja besplatnih projekcija namijenjenih raznim društvenim skupinama i njihovim interesima, koje pokrivaju širok spektar društvenih tema.

Zna li se da je ivanečko Kino razmjerno malo i ne može konkurirati ponudama velikih i razvikanih kino-dvorana, ova nagrada sasvim sigurno znači prestiž i na nacionalnoj razini, ističu iz Grada Ivanca.

Ako se predstavnici Učilišta odluče na put u Ženevu, valja spomenuti da ih na velikoj međunarodnoj svečanosti očekuje posebno predstavljanje, sastanak za umrežavanje s medijskim pokroviteljima te snimanje videa, fotografija i intervju s predstavnikom Učilišta. Sjajna reklama za ivanečko Kino na europskoj razini!

Označeno u