U atriju palače Varaždinske županije u četvrtak od 21 sat - Gem Jazz Jam

V.V. | 8.5.2018. u 19:42h | Objavljeno u Društvo

U bajkovitom i ponovo otvorenom i uređenom atriju palače Varaždinske županije, Varaždinci, ali i njihovi gosti mogu uživati u koncertnom i kulturnom događaju koji ima za cilj postati tradicionalno. Svaki drugi četvrtak uz kvalitetni glazbeni program Varaždin je dobio novo mjesto za ugodne proljetno-ljetne večeri.

Jam session ovog četvrtka od 21 pa do 23 sata vodi sastav Jazzshop, koji je nastao 2017. godine u Varaždinu, kako bi svirao kao kućni band na varaždinskim jam sessionima. Reportoar se sastoji od jazz standarda, bebopa, bluesa i funka. 

I kako sami poručuju: “Obećavamo intimnu i opuštenu atmosferu u prekrasnom ambijentu uz dobro muzičko i vinsko iskustvo“. 

Cava coffee i wine bar se nalazi na Franjevačkom trgu 7, Varaždin, u atriju palače Varaždinske županije, a u svojoj ponudi nudi preko 150 hrvatskih i svjetskih vinskih etiketa uz mogućnost konzumacije preko 20 vinskih etiketa na čašu, sokova vrhunske kvalitete, Franck kavu edicija izdanu povodom 150 godina te kuće, te veliku ponudu finih likera i destilata. 

 


Označeno u