SLG Celje pretpremijerno u Centru za mlade Varaždin

Varaždinske vijesti | 8.6.2018. u 17:13h | Objavljeno u Društvo

Nakon izuzetno uspješnog gostovanja Gllugl teatra s predstavom Denisa Peričića "Pekel na zemli" u Slovenskom ljudskom gledališču u Celju, kolege iz Celja uzvraćaju gostovanjem u Varaždinu, u subotu 9. lipnja u 20 sati na sceni Centra za mlade, s predstavom Floriana Zellera "Otac".

Tragična farsa Otac (2012.), francuskog dramatičara srednje generacije Floriana Zellera (1979.) je priča o dementnom ocu i njegovim najbližima koji se suočavaju s tom strašnom bolešću. Za ovu dramu autor je osvojio sve najprestižnije  europske nagrade, od Molireove do svih britanskih dramskih nagrada.

Redatelj je Jernej Kobal, a u predstavi igraju Manca Ogorevc, Branko Završan, Andrej Murenc i Lučka Počkaj. Premijera u Celju je predviđena za rujan ove godine, tako da će varaždinska publika imati priliku pogledati pretpremijernu izvedbu. Ulaznice po cijeni od 40 kn mogu se rezervirati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili kupiti na ulazu u dvoranu prije početka izvedbe.