Ritam misli uz stihove Nine Medved, Toma Vebera i Ljiljane Vuglač

J.Š./Varaždinske vijesti | 27.2.2019. u 08:36h | Objavljeno u Društvo

U organizaciji udruge Ritam misli u srijedu, 27. veljače, održat će se 49. IMPULS poezija u kafiću u 20 sati na već tradicionalno prepoznatljivom mjestu, u Rock Art-u.

- Pred nama je još jedna večer poezije u kojoj ćemo pulsirati u ritmu mladih autora. Osjetit ćemo snagu riječi i različitost pjesničkog izričaja. Poezija i glazba donose nam ponovno onaj prijeko potreban osjećaj bliskosti i prijateljstva, ljepote trajanja u trenutku uzajamnog darivanja. U najkraćem mjesecu u godini svoje stihove darovat će nam mladi autori iz Maribora i Ivanca, a glazbenim izričajem večer će obogatiti mlade varaždinske umjetnice - najavljuju iz Udruge.

Uživat će se u stihovima Nine Medved, Mariborčanke koja je svojim govorenjem poezije zauzela visoko mjesto u slam poeziji. Večer će zasigurno biti osebujna nastupom mladog pjesnika Toma Vebera, a njima će se svojom poezijom pridružiti i autorica koja svakako zaslužuje pažnju, Ljiljana Vuglač iz Ivanca.

U glazbenom dijelu programa nastupat će već dobro nam znane Lora Breški i Tena Antonija Torjanac. Njima će se po prvi puta pridružiti Tina Nanuk. Kroz program će voditi Ljubica Ribić i Milan Novak.

- Pridružite nam se i budite dio IMPULSA koji je čvrsto zakoračio u petu godinu i korača bez predaha - pozivaju.

Označeno u