Predstava Zijaha Sokolovića „Kobajagi, donijela me roda“ u varaždinskom HNK-u

N.L./VV | 5.2.2017. u 15:34h | Objavljeno u Društvo

Zijah Sokolović i varaždinski rotarijanci zajedno su u novoj humanitarnoj akciji.

U četvrtak 23. veljače u 20 sati u HNK Varaždin dolazi glumac Zijah Sokolović s urnebesnom komedijom „Kobajagi, donijela me roda“. Pozivaju vas da kupnjom ulaznice najneposrednije podržite humanitarnu akciju Rotary kluba Varaždin 1181 te da zajedno pomognete onima kojima je pomoć u ovom trenutku najpotrebnija.

Ovaj put cjelokupni iznos od prodaje ulaznica namijenjen je Domu za žrtve obiteljskog nasilja „Utočište Sv. Nikola“ iz Varaždina. Ulaznice po cijeni od 100 kuna za mjesto u parteru i loži te 50 kuna za mjesto na balkonu mogu se kupiti na blagajni HNK-a te u Galeriji Klarić u Varaždinu.

O predstavi:

’’…Roditelji su pred dilemom, kako dijete dovesti do saznanja o nastanku života, a da to bude prirodno i istinito i razumljivo, s mjerom i ukusom, a ipak bez vulgarizacije i zaplitanja u mutne metafore. Ova neobična i iznimna predstava će im pomoći da to učine uz osmijeh na najprirodniji i najprijatniji način. Zato je teatar i izmišljen i zato glumci postoje. Predstavu najtoplije preporučujem onoj polovini čovječanstva koju sačinjavaju roditelji, a u interesu druge polovine čovječanstva, sastavljene od djece.“ Z.S.