Muzej anđela u Varaždinu raspisao 8. književni natječaj za kratku priču, prijave traju do 1. srpnja

| 6.3.2019. u 18:52h | Objavljeno u Društvo

Muzej anđela u Varaždinu raspisuje 8. književni natječaj za kratku priču. Natječaj podupire Grad Varaždin u okviru javnih potreba u kulturi, a prijave traju do 1. srpnja. Više o uvjetima natječaja možete pročitati na internetskoj stranici Muzeja.

Rad potpisan šifrom, treba poslati poštom na nekom od elektroničkih medija (u Word formatu.doc) i ispisan na papiru u tri primjerka. U posebnoj kuverti treba poslati osobne podatke o autoru (adresu, broj telefona, e-mail, kratku biografiju s godinom rođenja) i šifru. Natjecatelj uz svoj rad treba priložiti Privolu za obradu i zaštitu osobnih podataka. Ako natjecatelj ne priloži privolu uzet će se da je privola dana. Radove će odabrati stručno prosudbeno povjerenstvo sastavljeno od tri člana.

Odabrani radovi bit će objavljeni na web stranicama Muzeja anđela i poslije u tiskanom izdanju. Bit će dodijeljene tri ravnopravne novčane nagrade u iznosu od po 2.000 kuna, a Muzej anđela dodijelit će i posebnu, Marijinu nagradu (rad
slikara Željka Prsteca). Nagrade će autorima biti uručene u Muzeju anđela u Varaždinu, na svečanosti u povodu Dana anđela čuvara (2. listopada), kad će autori i čitati priče.
Radove treba dostaviti na adresu Muzeja anđela.