Mješoviti pjevački zbor VOGD održao je tradicionalni božićni koncert

J.Š./Varaždinske vijesti | 27.12.2016. u 21:40h | Objavljeno u Društvo

Mješoviti pjevački zbor VOGD održao je tradicionalni Božićni koncert na blagdan sv. Stjepana u crkvi Dobri pastir župe sv. Fabijana i Sebastijana kojim su na najljepši način pred svojom brojnom i zadovoljnom publikom i prijateljima završili još jednu uspješnu godinu obilježenu brojnim uspjesima i koncertima.

Kao gosti na koncertu su nastupili članovi Varaždinskog tamburaškog orkestra koje je pripremio njihov dirigent Zlatko Sokić dok je čitavi program pripremila i na koncertu dirigirala maestra prof. Janja Knapić koja je sigurno i sugestivno sa osjećajem za dinamiku vodila zbor i orkestar.

Korepetitor je bila prof. Helena Knapić, a program koncerta je bio uglavnom u božićnom duhu sastavljen od poznatih prelijepih božićnih pjesama tako da su i posjetitelji uživali i pjevali zajedno sa izvođačima.

Na kraju su svi zajedno još jedanput zahvalili vlč. Miji Horvatu na brojnim priznanjima i obljetnicama koje je ove godine obilježio ovaj omiljeni varaždinski župnik.

-Zajedničkim druženjem u prostorijama Društva završena je još jedna vrlo uspješna godina, a već početkom nove godine počinjemo sa pripremama za nove koncerte i natjecanja koja planiramo za 2017 gopdinu - vele organizatori.