Kolovoz počinje bogatim programom Ljeta u Varaždinu Foto: Kerekesh Teatar

Kolovoz počinje bogatim programom Ljeta u Varaždinu

Varaždinske vijesti | 31.7.2018. u 10:49h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Program Ljeta u Varaždinu, koji je uz mnoštvo koncerata i drugih sadržaja obogatio varaždinske ljetne dane, polako ulazi u finalnu fazu.

Već danas, 31. srpnja, u sklopu platforme KineDok, u Centru za mlade Varaždin (Petra Preradovića 4) pogledajte dokumentarni film "Funne: Djevojke koje sanjaju more". Početak je u 21 sat, a ulaz je besplatan.

U srijedu 1. kolovoza na Aquacityju od 20.30 sati možete pogledati predstavu "Skupština" Kerekesh teatra (ulaznice se mogu kupiti na Aquacityju po cijeni od 40,00 kn), a na Korzu od 19 sati uživajte uz Zubo & Dudo acoustic.

U četvrtak 2. kolovoza u sklopu Ljetnog kina u dvorištu palače Sermage, u 21 sat, pogledajte film "U vrtlogu noći", uz besplatan ulaz.

Za sve oni koji nisu bili u srijedu na Korzu, u petak 3. kolovoza, od 20.30 sati, na Kapucinskom trgu nastupaju Zubo & Dudo acoustic, koji obogaćuju ljetne večeri svojim blues i rock hitovima. Od 21 sat na Stančićevom trgu, umjesto Buzzers jazz banda (čiji nastup je odgođen zbog privatnih obaveza), nastupit će Scifidelity Orchestra pa svi koji ih još nisu uspjeli slušati uživo imaju pravu priliku za to.

Subota, 4. kolovoza, počinje šetnjom kroz Korzo uz zvukove Pulp Fictionsa (u 19 sati), dok vas na Stančićevom trgu od 21 sat očekuje DJ Krnya koji će nas vratiti u glazbeni vremeplov '80-ih i '90-ih godina (program Back2Disco). Let's dance!

Sljedeći petak, 10. kolovoza, vrata Ljeta u Varaždinu zatvorit će odličan glazbenik Nikola Marjanović na Stančićevom trgu od 21 sat.