Kazalište Kerempuh predstavom Audicija gostuje u Čakovcu

VV | 14.2.2018. u 11:10h | Objavljeno u Društvo

U Centru za kulturu Čakovec 15. veljače u 20 sati gostuje Satiričko kazalište Kerempuh s autorskim projektom Andrása Urbána "Audicija".

András Urbán, redatelj koji je režirao u svim značajnim kazalištima u regiji i koji je za svoj rad nagrađen brojnim nagradama i priznanjima, prvi put surađuje sa Satiričkim kazalištem Kerempuh. Riječ je o predstavi koja nastaje na temelju njegova autorskog rada, rukopisom koji je jedinstven i specifičan jer na kreativan i inovativan način problematizira nezaobilazne društvene teme. Kroz suvremeno čitanje kazališta postavlja platformu za publiku željnu novih kazališnih izazova. U radu s ansamblom, kritički promišljajući svijet oko sebe, doživljaj stvarnosti transponira se u slojevitu, bogatu igru, gdje se protagonisti ogoljuju do svoje vlastite srži.

Kakav je osjećaj biti na audiciji i jesmo li svakodnevno dio jedne velika selekcije? Osjećamo li se kao pojedinci odbačeni i nepotrebni iako se svim silama trudimo postići upravo suprotno? Koga to želimo zadovoljiti i čija je odgovornost za nezadovoljstvo u kojem se nalazimo? Ovo su samo neka od brojnih pitanja u vrtlogu ove predstave koja sigurno nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

 

Igraju:

Linda Begonja

Mia Begović

Velimir Čokljat

Filip Detelić

Hrvoje Kečkeš

Ana Maras Harmander

Anita Matić Delić

Ozren Opačić

Luka Petrušić

Maja Posavec

Mirela Videk Hranjec

Matija Šakoronja

 

Redatelj: András Urbán

Dramaturginja: Dora Delbianco

Kostimografkinja: Marita Ćopo

Scenograf: András Urbán

Autorica glazbe: Irena Popović

Asistent režije: Hrvoje Korbar

Pijanist: Ante Sladoljev