Jailhouse festival u Lepoglavi počinje za desetak dana

VV | 2.8.2017. u 19:22h | Objavljeno u Društvo

Jailhouse festival u Lepoglavi donosi šest dana bogatog programa - niz kulturnih, zabavnih, edukativnih i sportskih događaja i druženja, devet izvođača koji će vas svojim nastupima zabaviti, izmamiti osmjeh na lica ili pak nasmijati do suza i 23 aktivnosti kojima ćete ispuniti svoje slobodno vrijeme i pritom se dobro zabaviti. Počinje 10. kolovoza, a trajat će do 15. kolovoza.

Pips, Chips & Videoclips, Escape room igre, Kerekesh Teatar i stand up komičari samo su neki od sadržaja koji vas čekaju, a cijeli program pogledajte na njihovoj FB stranici.

- Pridružite nam se u ovom našem pokušaju da osvježimo Lepoglavu i posjetite neka od događanja koja će zadovoljiti sve aspiracije raznih profila posjetitelja. Sva ponuđena događanja besplatna su za posjetitelje, a na tome možemo zahvaliti glavnom pokrovitelju - Gradu Lepoglavi i brojnim sponzorima i donatorima iz privatnog sektora. Posebnost Jailhouse festivala je u tome što se temelji na volonterstvu što omogućuje mladim volonterima proaktivno sudjelovanje u promjenama i izradi programa za mlade - kažu organizatori udruga NUM.