Gorko-slatki koncert Tene Rak večeras u Galerijskom centru

V.V. | 8.12.2017. u 13:45h | Objavljeno u Društvo

Jedan od prvih u nizu koncerata u sklopu alternativnog programa Glazbene mladeži Varaždin biti će gorko-slatki solo projekt Tene Rak pod nazivom ŠećeЯ, kojim će promovirati svoj prvi solo album pod nazivom ''Varijacije na tugu''.

Koncert će biti održan večeras, 8. prosinca u Galerijskom centru u Uskoj ulici s početkom u 20 sati. U Galerijskom centru će biti i izložba radova studenata Umjetničke akademije iz Pećuha, što se odlično poklapa s promocijom.

Ulaz će biti na donacije, a sa sobom donesite samo otvreno srce i pune džepove strpljenja.


*** ŠećeЯ ***

Šećer je droga, bijeg i utjeha. Uz to je i solo projekt Tene Rak, Varaždinke sa srcem po cijelom Balkanu i snovima u noćnom nebu.
Svoj prvi singl sa videospotom pod nazivom ''Reci, reci mi'' izbacuje krajem 2016. godine, a nakon još dva proljetna singla u 2017. izbacuje album naziva ''Varijacije na tugu'', snimljen po zagrebačkim kućnim studijima i dovršen u vlastitoj produkciji.

Prve koncerte izvodi na ljeto 2017. daleko od rodnog kraja, u bugarskom Plovdivu te u alternativnim klubovima Novog Sada i Beograda, a pred domaćom publikom se predstavlja van službenog programa 6. Tam Tam festivala u Sućurju na Hvaru. Po završetku ljeta uslijedila su gostovanja na još dva domaća festivala, ,,Sedam dana stvaranja'' u Pazinu te FIUK-u u Koprivnici, a početkom jeseni još dva zavičajna gostovanja u Kostanju i Novom Marofu. Do kraja godine slijede promocije u Szegedu, Zagrebu i Beogradu.

Označeno u