FOTO: "Rasplesani Marof" publiku oduševio pozitivnom energijom i dobrim vibracijama Foto: Grad Novi Marof

FOTO: "Rasplesani Marof" publiku oduševio pozitivnom energijom i dobrim vibracijama

Varaždinske vijesti | 29.4.2019. u 08:54h | Objavljeno u Društvo

Petu godinu zaredom, Fitness plesni studio SRD „M-FIT” iz Novog Marofa organizirao je u nedjelju, 28. travnja, revijalnu plesnu produkciju „Rasplesani Marof”.

Manifestacija se organizira povodom Svjetskog dana plesa, a ove je godine na pozornici dupkom ispunjene dvorane novomarofskog Kulturnog centra „Ivan Rabuzin” svoje plesno umijeće pokazalo više od 250 djece u dobi od 3 do 18 godina.

- Cilj nam je objediniti plesne skupine s područja Novog Marofa, napraviti tzv. plesni kolaž i prezentirati što sve mogu i znaju naši plesači, od predškolaca do osnovnoškolaca. Također, želimo ih povezati sa skupinama iz drugih dijelova Hrvatske pa su nam se ovoga puta pridružili plesači iz Varaždina, Čakovca, Ivanca i Zagreba, a posebni nam je gost bio Riječanin Marin Čačija, finalist popularne TV emisije Supertalent - izjavila je voditeljica projekta, Marta Žugec Katalinić, magistra kineziologije.

Na „Rasplesanom Marofu” nastupile su skupine PS Vindi, UDT Gombalište, PK Ivančica, PS Vivona, Zemlja sreće, PK D&D, Cheerleading Livi te domaćini M-FIT. Upriličen je i glazbeni spektakl na bubnjevima, kroz afričke i balkanske ritmove Nikole Švende.

- Odlični plesači, posebno osmišljena scenografija, puno energije i dobrih vibracija i ovoga su puta oduševili publiku koja nam je svima velika podrška i poticaj u daljnjem radu. Ovaj plesni event okuplja roditelje naših plesača koji dolaze vidjeti napredak svoje djece, ali dolaze i ostali koji uživaju u ljepoti plesa, događaju koji doista, kako mi to volimo reći, ima dušu - kazala je Žugec Katalinić.

I ove je godine „Rasplesani Marof” održan pod pokroviteljstvom Grada Novog Marofa te uz pomoć brojnih sponzora. Kao i svaki puta, i ovu kulturnu manifestaciju u Novom Marofu iz gledališta je pratio gradonačelnik Siniša Jenkač.

Rasplesani_Marof_1.jpg

Rasplesani_Marof_6.jpg

Rasplesani_Marof_10.jpg

Rasplesani_Marof_17.jpg

Rasplesani_Marof_18.jpg

Rasplesani_Marof_50.jpg

Rasplesani_Marof_67.jpg

Rasplesani_Marof_74.jpg