Otvorenje izložbe polaznika Škole crtanja i slikanja Foto: Galerija Klarić

FOTO: Otvorena izložba radova polaznika Škole crtanja i slikanja Galerije Klarić

N.L./VV | 30.11.2016. u 13:59h | Objavljeno u Društvo

Nakon dvomjesečnog kreativnog rada 25. studenog otvorena je izložba radova polaznika Škole crtanja i slikanja Galerije Klarić. Škola crtanja i slikanja održava se pod stručnim likovnim vodstvom varaždinskog akademskog slikara i profesora Živka Skuhale, koji polaznicima omogućava ispravno i kvalitetno svladavanje crtačkih tehnika. Izrazivši zadovoljstvo postignutim rezultatima, prof. Skuhala poziva polaznike, da koristeći stečena znanja, nastave sa svojim likovnim razvojem.

Voditelj Edukacijskog centra Ignac Klarić vrlo je zadovoljan kvalitetom izloženih radova u crtačkim tehnikama olovkom, drvenim ugljenom i tušem.

Ovi radovi definitivno dokazuju da dolazi nova generacija slikara koja svojom svježinom i likovnim znanjem podižu kvalitetu amaterskog slikarstva Varaždina i Varaždinske županije – rekao je i pozvao zainteresirane na upis u novu generaciju polaznika škole klasičnog crtanja i slikanja, koja započinje početkom prosinca.

Sve informacije u vezi sa školom mogu se dobiti radnim danom od 9 do 12 i od 17 do 19 sati (subotom od 9 do 12) u Galeriji Klarić, Krešimira Filića 39a u Varaždinu ili na telefone 042/321-566 i 091/1400-160.

Galerija slika