FOTO Ivan Zak mjesec ljubavi obilježio koncertnim spektaklom u Areni Varaždin Foto: Mario Draušnik

FOTO Ivan Zak mjesec ljubavi obilježio koncertnim spektaklom u Areni Varaždin

Varaždinske vijesti | 12.2.2019. u 18:49h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

Tjednima uoči Valentinova i velikog koncerta u Varaždinu, Ivan Zak je najavljivao istinski glazbeni spektakl, i svoje je obećanje, naravno ispunio.

Arena u Varaždinu uživala je u posebnom koncertnom doživljaju glazbenika koji lakoćom niže hitove i puni najveće dvorane. Zaljubljene, ali i sve one koji će to tek postati, raspjevao je od prve do posljednje minute nastupa, a osmijesi na licima zadovoljne publike dovoljno govore o atmosferi koju je stvorio.

Tijekom gotovo trosatnog nastupa, Ivan je obožavatelje častio svojim najvećim hitovima, od predivnih balada do novog 'moćnijeg' zvuka, kojem teži u aktualnim pjesmama. Osim u Ivanovim hitovima, publika je imala prigodu uživati i najvećim hitovima Begina koji su mu se kao gosti pridružili u ovoj posebnoj noći.

Arena Varaždin bila je ujedno i savršeno mjesto za premijernu live izvedbu nove pjesme 'Mala princeza' koja je u kratkom roku oduševila eter, a upravo je njome Ivan započeo druženje s varaždinskom publikom.

- Moj koncert u Areni Varaždin bio je odlična sinergija dobre glazbe i najbolje publike! Hvala svim mojim fanovima koji su mi se pridružili u ovoj glazbenoj varaždinskoj noći, mojim gostima Beginima, kao i svima ostalima koji su me podržali i pobrinuli se da ovaj koncert bude baš kakav je i bio – fantastičan! - istaknuo je po završetku koncerta vidno oduševljeni Ivan.

Sve ovo bio je nastavak odlične priče započete nezaboravnim koncertom u Areni Zagreb, a kako je sam najavio, na ovome ne misli stati.

ivan_zak_arena_varazdin_1_foto_by_mario_drausnik.jpg

ivan_zak_arena_varazdin_2_foto_by_mario_drausnik.jpg

ivan_zak_arena_varazdin_3_foto_by_mario_drausnik.jpg

ivan_zak_arena_varazdin_4_foto_by_mario_drausnik.jpg

ivan_zak_arena_varazdin_5_foto_by_mario_drausnik.jpg

ivan_zak_arena_varazdin_6_foto_by_mario_drausnik.jpg

ivan_zak_arena_varazdin_7_foto_by_mario_drausnik.jpg

ivan_zak_arena_varazdin_8_foto_by_mario_drausnik.jpg

ivan_zak_arena_varazdin_9_foto_by_mario_drausnik.jpg

begini_arena_varazdin_1_foto_by_mario_drausnik.jpg