FOTO Božićni koncert: Ivanečka publika uživala u blagdanskom raspoloženju Foto: Grad Ivanec

FOTO Božićni koncert: Ivanečka publika uživala u blagdanskom raspoloženju

Varaždinske vijesti | 4.1.2019. u 10:15h | Objavljeno u Društvo

Sudionici Božićnog koncerta u petak su, 28. prosinca, publici u prepunoj srednjoškolskoj sportskoj dvorani u Ivancu uljepšali blagdansko raspoloženje i prikazali djelić svoga stvaralaštva. Gotovo sat i pol koncertnog programa publika je provela uživajući u raznolikom programu koji su izveli zborovi, ansambli i solisti koji nose glazbeni život Ivanca, kao i gosti iz Varaždina i Lepoglave.

Nastupili su Vokalni ansambl Sakcinski, Zbor djelatnika i Dječji zbor Osnovne škole Ivanec pod vodstvom glazbene pedagoginje Nade Peček (solisti: Petar Poljak, Kristijano Roginek i Slaven Filipek), Tamburaški orkestar KUD-a Itas  pod vodstvom Petra Heheta (solist: Stjepan Sanković), Ženski vokalni sastav Kaliope (solisti: Neven Risek, Ivan Juren), dvije skupine Plesnog kluba Ivančica, Brass ansambl Lepoglava pod vodstvom Željka Hutena te violinistice Glazbene škole Varaždin Ruta Bobić (uz klavirsku pratnju Monike Zlatarek) i Paula Jovan i Dora Kukec. Program je vodila Vesna Matišić.

U skladu s tradicijom, za sve izvođače je nakon koncerta priređeno druženje na kome se svim izvođačima i njihovim voditeljima obratio i zahvalio im na prekrasnom glazbenom ugođaju ivanečki gradonačelnik Milorad Batinić. Uputio im je čestitke na njihovu radu, uspjesima i atmosferi koju su priuštili građanima te najavio povećanje proračunskih sredstava za rad kulturno-umjetničkih udruga u 2019. godini.

ivanec_bozicni_koncert_02.jpg

ivanec_bozicni_koncert_03.jpg

ivanec_bozicni_koncert_04.jpg

ivanec_bozicni_koncert_05.jpg

ivanec_bozicni_koncert_06.jpg

ivanec_bozicni_koncert_07.jpg

ivanec_bozicni_koncert_08.jpg

ivanec_bozicni_koncert_09.jpg

ivanec_bozicni_koncert_10.jpg

ivanec_bozicni_koncert_11.jpg