Dobra glazba, DJ contest i sportska događanja na Showderici koja slavi 4. rođendan

VV | 6.6.2017. u 09:13h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

SHOWderica – studentski festival , slavi već četvrti rođendan, a studenti iz Udruga športske rekreacije podravskih studenata kao organizator ovog događanja i ove vam godine priprema odličan provod na Šoderici, popularnom jezeru nadomak Koprivnice.

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg druženja, ovaj vas put očekuje još više zabave, odlični bendovi i dj-evi, ali i trash party, nezaobilazan dio festivala koji otvori prvi dan festivala i pripremi nas za odličan parti u subotu.

17548655 795921303918794 1234149724 o

Poznato je kako je SHOWderica svake godine sve bolja, što samim programom, tako i cjelokupnom organizacijom. Podravski studenti ni ove godine ništa ne prepuštaju slučaju, zasigurno vas očekuje odlična zabava na Podravskom moru.

Na Šoderici zabava počinje 21.7., a nastavlja se 22.7. Tradicionalno, prvi dan, plešete u ritmu trash glazbe, dok su za subotu predviđeni Mašinko, One step away, Me As Well, Myrak i Dyslm. Organizatori poručuju da će biti još odličnih izvođača, čija će imena otkriti do početka festivala.

Ako se baviš glazbom i DJ si u slobodno vrijeme, SHOWderica ti nudi odličnu ponudu. Napravi mix, oduševi suce i sviraj na SHOWderici i kreni svoju glazbenu avanturu.

Detalji o DJ contestu na linku

HAN 9554

Osim dobre glazbe, SHOWderica je domaćin i brojnih sportskih događanja, kao što je odbojka na pijesku. Tako da je na vama, da i ove godine dođemo na Šotku i dobrom zabavom zaključimo 7.mjesec i ispitne rokove!

U prodaji su ulaznice za ovogodišnju Showdericu po odličnoj cijeni od 45 kn za oba dana. Možete ih kupiti online, preko sustava Entrio.

Označeno u