Ugostitelji i poduzetnici oduševljeni novim ljetnim okusom vina Vinarije Šafran

Varaždinske vijesti | 12.5.2019. u 17:35h | Objavljeno u Aktualno

Nakon predstavljanja u Poreču novoga ljetnog okusa nazvanog Summer wine i u Vinariji Šafran u Breznici priređena je službena hrvatska promocija ovoga novog vina. Naime, Summer wine ili ljetno vino bistre roza boje u staklenoj butelji od sedam decilitara s manjim postotkom alkohola jamči užitak pijenja baš svima, od mladih do starijih, kako žena tako i muškaraca. Servira se hladno u čašama za crveno vino do pola popunjenim drobljenim ledom pa ukrašenim komadima voća, u što se utoči decilitar do deci i pol ljetnog vina i – ovoljetni je hit spreman za svačije nepce.

Program koji su vlasnici Vinarije Šafran ponudili uzvanicima na ovoj promociji obilovao je pripravom najukusnijih voćnih i alkoholnih koktela na bazi ljetnoga vina poznatoga cocktail majstora i voditelja akademije za barmene Denisa Ujkanovića, što je komentirao i okupljenima pojašnjavao znani hrvatski sommelier Darko Lugarić.

Sve zajedno bilo je popraćeno vrhunskom biranom glazbenom kulisom DJ-a Mladena Libera, a dodatak ovome događaju bio je atraktivan senzualan plesni nastup višestrukih hrvatskih prvaka Branke Bartol i Davora Marčetića te naposljetku i večernji nastup tamburaša.

Okus ljetnoga vina kao novoga hita Vinarije Šafran posebno su pohvalili predsjednik Obrtničke komore grada Zagreba Mirza Šabić, gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač, brezničkohumski načelnik Zoran Hegedić, vlasnice licencije izbora Miss Supranational Hrvatske Tamara Roglić i Sanja Bjedov Popović te aktualna Miss Supranational Tihana Babij, TV voditelj Ivan Fiolić Fio, pjevačica Vjekoslava Bach, kao i brojni zagrebački i varaždinski ugostitelji i poduzetnici, a zadovoljstvo nisu krili ni vlasnici Vinarije Šafran supružnici Silvija i Josip Tržec.

Označeno u