Stolarija Milak iz Novog Marofa nagrađena na Ambienti

V.V. | 18.10.2017. u 13:08h | Objavljeno u Aktualno

Stolarija Milak iz Novog Marofa dobitnik je brončane plakete i diplome Mobil Optimum 2017. na ovogodišnjoj, 44. Ambienti.

U konkurenciji za nagrade na najstarijem Sajmu namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije u ovom dijelu Europe, sudjelovalo je 300 izlagača iz 23 zemlje, a Stolarija Milak je nagradu osvojila za „Set stolića i ogledala u obliku djeteline“ Quaterefoil, dizajnerice Ade Kezić.

Ambienta je jedan od najvećih europskih sajmova u branši, a Mobil Optimum se dodjeljuje proizvodima garantirane kvalitete. Stolarija Milak je nagradu osvojila po drugi put. 

Vlasnik Stolarije Milak, Mario Milak – ujedno i predsjednik Obrtničke komore Varaždinske županije – zadovoljan je nagradom.

– Nije lako parirati najvećim proizvođačima u regiji iza čijih proizvoda stoji cijela jedna industrija. Zbog toga je ova nagrada još i veća te dokazuje da vrhunska kvaliteta i suvremeni dizajn nisu rezervirani samo za velike proizvodne pogone. To nam daje dodatni motiv za nastavak proizvodnje u ovim nesigurnim vremenima za hrvatske obrtnike – rekao je Mario Milak nakon primitka nagrade.

Označeno u