Španjolski TV program koji prati milijun gledatelja snimio emisiju o ludbreškim legendama

V.V. | 26.10.2017. u 13:40h | Objavljeno u Aktualno

Jesensko razdoblje krenulo je vrlo aktivno za Turističku zajednicu Varaždinske županije. U sklopu svojih studijskih putovanja, mnogi turistički novinari su ovih dana snimali, fotografirali i pisali o ljepotama naše županije.

Španjolski TV program „Cuarto Milenio“ koji prati milijun gledatelja snimao je emisiju o ludbreškim legendama i pričama, a sve su popratili i novinari popularnih radio programa „Ser Historia“ Cadena Ser Radio i La Escobula de la Brujula. Reportaže o ludbreškom kraju i turističkoj ponudi biti će objavljene i u specijaliziranim časopisima „Misterica Ars Secreta“ kao i časopisu „Ano Cero“ .

Kako je ove godine Mađarska bila zemlja partner Varaždinskim baroknim večerima, a uskoro nas čeka i Europsko rukometno prvenstvo, pojačao se i interes mađarskih novinara za turističkim informacijama s područja Varaždinske županije.

Tako je Turistička zajednica Varaždinske županije ugostila produkcijsku kuću DB Original Ltd. koja je snimala emisiju „World in One day“. Emisija je koncipirana na način da mađarska zvijezda Aron Kovacs posjećuje Mađare koji ovdje žive i s njima provodi dan posjećujući atraktivne turističke lokacije te upoznaje našu tradiciju i način života.

Emisija je snimana na lokacijama u Varaždinu, Varaždinskim Toplicama, Gornjem Knegincu i Trakošćanu. Planirano emitiranje emisije je u prvoj polovici 2018. godine.

Označeno u