Prvi online supermarket u Varaždinu: do špeceraja - klikom!

vv | 2.7.2019. u 08:55h | Objavljeno u Aktualno

Stanovnici Varaždina imaju od sada mogućnost dnevne, tjedne ili čak mjesečne kupovine namirnica bez odlaska u trgovine, i to zahvaljujući prvom varaždinskom online supermarketu – Lankea.com.

- Cijene su kod nas kao i u klasičnim trgovinama, a svaka narudžba dostavlja se na kućnu adresu, s time da su prvi termini za dostavu, trenutno, dostupni već idućeg dana, ali bit će i tijekom istog dana, veli Tin Rešetar iz startupa Lankea, koji će imati i tjedne akcije, kao i klasične trgovine.

Lankea, kako dodaje, slijedi globalni trend online trgovanja koji štedi slobodno vrijeme potrošača, kojeg je danas sve manje zbog niza razloga.

-  Trenutno se na stranicama Lankee može pronaći nešto više od devet tisuća artikala široke potrošnje, a taj broj svakodnevno raste. Svaki proizvod predstavljen je njegovom odgovarajućom slikom, primjerice, sa slike možete vidjeti sastojke proizvoda kojeg kupujete. Sve što vam je potrebno u pripremi obroka ili kućanstva za nadolazeći tjedan možete naručiti s Lankea web stranice, veli Rešetar.

Lankea, kako napominje, ima razvijeni sustav dostave, koji će uskoro omogućiti isporuku narudžbe unutar svega nekoliko sati.

- Svaka narudžba može biti individualno zakazana za dostavu, što znači da je vrijeme dostave potpuno prilagođeno željama i navikama kupaca, veli Rešetar, napominjući da je minimalan iznos narudžbe 200 kn, a dostava za narudžbe iznad 600 kuna bit će besplatna, dok se za niže iznose kreće od 5 do 20 kuna.

Ukoliko požurite iskušati pvru varaždinsku online trgovinu artikala široke potrošnje, možete i uštedjeti. Naime, Varaždinske vijesti i Lankea poklanjaju 15 kn popusta za narudžbu putem promotivnog koda: VARAZDINSKE15.

-Prilikom koraka “Pregled&Plaćanje” potrebno je odabrati “Iskoristite kupon za popust” i unijeti promotivni kod, objašnjava Rešetar, naglašavajući da su prve narudžbe već stigle i prve dostave su već obavljene na području dostave koji se može vidjeti na karti.

delivery-area_web.jpg

Označeno u