Nagrade na Cvijetu Zadra: Parkovi najkreativniji u originalnom spoju cvijeća i mora Foto: Parkovi d.d.

Nagrade na Cvijetu Zadra: Parkovi najkreativniji u originalnom spoju cvijeća i mora

Varaždinske vijesti | 30.4.2019. u 09:13h | Objavljeno u Aktualno

Varaždinski Parkovi dobitnici su dvije nagrade na jubilarnom, 5. Cvijetu Zadra.

Ovogodišnja tema izložbe bila je „Cvjetna bajka“, a Parkovi su se, unatoč nastupima komunalnih poduzeća s obale, pokazali najkreativnijima u originalnom spoju cvijeća i mora. Također, zadarski Nasadi, Zagrebački holding (podružnica Zrinjevac) i Parkovi, tri su najkreativnije tvrtke u oblikovanju prostora.

parkovi_zadar2.jpg

Izložba Cvijet Zadra održava se na zadarskoj rivi i domaćini ju smatraju važnim dijelom gradske turističke ponude, a 22 gredice i 40 tisuća sadnica će, istaknuto je na otvaranju izložbe, biti nezaboravna razglednica koju će brojni turisti poslati u svijet.

Nagradu su u ime Parkova primile djelatnice tvrtke Jelena Sekelj i Viktorija Cikač.

parkovi_zadar3.jpg

- Koristili smo više-manje domaće, autohtono cvijeće iz zadarskoga kraja - lavandu, smilje i aloa veru i kombinirali sa sezonskim cvijećem zbog živosti boja - pojasnila je po primitku nagrade Viktorija Cikač.

Nagrađeni nastup svoje tvrtke na zadarskoj izložbi komentirao je i direktor Parkova, Alen Runac.

- Lijepo je osvajati nagrade u jakoj konkurenciji iz branše, a biti u Dalmaciji najbolji za spoj cvijeća i mora je sjajno. U Parkovima nastojimo biti maksimalno kreativni za sve prigode. Neovisno radi li se o uređenju grada, groblja ili o izložbama, a veliki i zahtjevan posao uređenja hortikulture najekskluzivnijeg hotela u Hrvatskoj, rovinjskog Grand Parka, bio je osobiti izazov – rekao je Alen Runac.

nagrade-na-cvijetu-zadra.jpg

Označeno u