Na varaždinskom Gospodarskom sajmu i lepoglavski poduzetnici

vv | 15.10.2016. u 12:40h | Objavljeno u Aktualno

U Varaždinu se još u petak i subotu održava Gospodarski sajam na kojem, uz brojne druge izlagače, svoje proizvode posjetiteljima sajma i potencijalnim poslovnim partnerima, predstavljaju i izlagači s područja grada Lepoglave.

Riječ je o poduzetnicima koji su prihvatili poziv Grada Lepoglave da koriste prostor koji je na Gospodarskom sajmu zakupio Grad i tako im omogućio da promoviraju svoje proizvode, ali i grad Lepoglavu.

- Ovo je jedan od načina kako Grad Lepoglava pomože poduzetnicima s gradskog područja. Prostor koji smo osigurali omogućit će im da svoje proizvode predstave brojnim posjetiteljima Gospodarskog sajma, ali i potencijalnim poslovnim partnerima. Važno je da se naši poduzetnici budu prisutni na ovakvim manifestacijama na kojima, uz predstavljane svojih proizvoda, stvaraju kontakte, šire svoje tržište, dogovaraju poslove i poslovnu suradnju te uče kako razviti svoj posao. Ujedno, na ovaj se način predstavlja i grad Lepoglava – istaknuo je lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić prigodom obilaska štanda na kojem izlažu poduzetnici s područja grada Lepoglave – Zadruga lepoglavske čipke, tvrtka Den-Mar, kućne radinosti Snježana Varović i Stevo Štetić i OPG Mađar.

Ovogodišnji, treći po redu Gospodarski sajam Varaždin nudi cjelodnevni program za posjetitelje uz besplatan ulaz. Sajam će obilježiti sajamska izložba i prezentacije, gospodarski susreti poduzetnika i obrtnika, prigodna sajamska prodaja i degustacije, sajamske radionice, gastronomska ponuda, prezentacije starih zanata i cjelodnevni program.

Uz izlagače, na Gospodarskom sajmu će, u okviru popratnog programa, nastupiti Limena glazba Lepoglave i KUD Lepoglavski pušlek i tako osnažiti prisutnost sudionika Sajma s područja grada Lepoglave te dodatno predstaviti grad Lepoglavu.