Ludbreg pokrenuo promociju turističke ponude putem mobilne aplikacije

J.Š./Varaždinske vijesti | 2.3.2017. u 08:50h | Objavljeno u Aktualno

Turistička zajednica grada Ludbrega u suradnji s tvrtkom Vision Team d.o.o. pokrenula je promociju lokalne turističke ponude putem mobilne aplikacije Vision one čiji je cilj umrežavanje svih dionika u turizmu kontinentalne Hrvatske u suradnji s gradovima i turističkim zajednicama promovirajući lokalne poduzetnike sa svojim proizvodima i uslugama.

- Obzirom da se radi o platformi koja pokušava objediniti turistička mjesta Hrvatske i nama je zanimljiva, posebice jer se svi važni podaci i zanimljivosti nalaze na jednome mjestu i to na zaslonu mobitela - rekao je gradonačelnik Dubravko Bilić.

Osim što je riječ o vrlo inovativnoj aplikaciji, ona je i funkcionalna jer zahvaća cijeli segment turističke ponude, ali i boravka gosta u nekome mjestu.

-Uz još brojne hrvatske gradove prepoznali smo značaj aplikacije i drago nam je da smo dio te priče - dodao je Bilić.

Među ostalim gradonačelnik je istaknuo da je većina partnera projekta s područja kontinentalne Hrvatske koja bilježi stalni rast dolazaka i ono što je najvažnije, noćenja na kontinentu.

-U Varaždinskoj županiji, Ludbreg predstavlja jednu jaču turističku destinaciju brojem ležajeva, ali i vrijednih zanimljivosti - zaključio je Bilić.

Naime, Vision One mobilna aplikacija koja je nedavno izašla na tržište povezuje i umrežuje dionike u turizmu na jednu jedinstvenu platformu što uvelike podiže vidljivost svih aplikacija partnera, a krajnjem korisniku omogućuje brzu informaciju i komunikaciju s partnerima na jednom mjestu.

Vision One aplikacija također ima niz jedinstvenih funkcionalnosti koje svakako poslovanje podižu na jedan moderan i produktivan nivo s direktnim pristupom i komunikacijom sa svojim klijentima-strankama-kupcima. Svjetski je trend korištenje mobilnih aplikacija u svrhu veće učinkovitosti poslovanja te odlične i trenutne povezanosti sa svojim strankama-kupcima. Aplikacija Grada Ludbrega u fazi je izrade, a po završetku bit će predstavljena javnosti.