Kako ponuditi tržištu nešto novo tema je idućeg Business Cafea

M.P./Varaždinske vijesti | 17.9.2017. u 07:00h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Kako se istaknuti u gomili sličnih ponuda, kako ponuditi tržištu nešto novo, iskočiti iz mase, teme su o kojima će se razgovarati na idućem 8. Business Cafeu Sjeverna Hrvatska koji će se 28. rujna održati u Varaždinu u Park Boutique hotelu s početkom u 18h.

Gosti govornici:

- Anita Rinkovec, poduzetnica, vlasnica tvrtke RIA import export i bredna RIA HOME. Tvrtka se bavi građevinskim materijalom, ali kontinuirano rade na novim proizvodima i kreativnim rješenjima koja tržište sve više prepoznaje

- Tamara Šabić iz OPG-a Pocedulić poznatog po proizvodnji heljde i proizvoda od heljde. Novim pristupom mlade snage ovog opg-a šire paletu proizvoda, a proizvode i jastuke od heljde

- Mirjana Šeb Čižmešija, vlasnica restorana KLAS i brenda Zeleni obrok zdravlja, poznatim po odličnim proizvodima od koprive.

Event po licenci za sjevernu Hrvatsku organizira Androlić konzalting, a moderira Kristina Androlić.

Ulaznice po cijeni od 80,00 kn se mogu nabaviti putem Entrio sustava: https://www.entrio.hr/event/8-business-cafe-sjeverna-hrvatska-varazdin--4311 ili direktno preko Androlić konzalting (kontakt mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.).

Označeno u