FOTO: Zahvalnice tvrtkama koje već deset godina posluju u Slobodnoj zoni

VV | 2.9.2016. u 17:04h | Objavljeno u Aktualno

U vrijeme održavanja Špancirfesta Slobodna zona Varaždin d.o.o. već tradicionalno organizira susret predstavnika tvrtki koje posluju u Slobodnoj zoni. Prilika je to za razgovor o aktualnim temama iz gospodarstva te za druženje i malu svečanost uručivanja zahvalnica tvrtkama povodom obljetnica poslovanja u Slobodnoj zoni.

Tako je bilo i na ovogodišnjem Špancirfestu, a prije svečanog dijela održan je sastanak na kojem je tema bila ostanak ili prekid poslovanja u režimu slobodnih zona. Na sastanku su bili i dužnosnici Ministarstva poduzetništva i obrta, pomoćnik ministra Mario Antonić i voditeljica službe za poduzetničku infrastrukturu Božena Gajica Uzelac, te predstavnik sektora za carinski sustav i procedure iz Ministarstva financija, Središnji ured carinske uprave Albert Đurđević.

Sastanku su se odazvali i varaždinski župan Predrag Štromar, načelnik Općine Trnovec Bartolovečki Zvonko Šamec i direktor Termoplina Ivan Topolnjak, kao predstavnici skupštine Slobodne zone Varaždin. Prema najavama iz Slobode zone sastanci i razgovori oko budućnosti Slobodne zone nastavit će se već tijekom naredih dana kako bi i Uprava Slobodne zone, ali i gospodarstvenici čije se tvrtke nalaze u zoni, spremno odgovorili na sve zahtjeve i promjene koje su pred njima.

Nakon razgovora na temu režima slobodnih zona, direktor Slobodne zone Varaždin Enriko Parlaj uručio je zahvalnice tvrtkama prigodom 10. godišnjice njihova rada u Slobodnoj zoni – Gumiimpex-GRP d.d., Hanjes d.o.o., Work-ing d.o.o., Oprema intercom d.o.o. i Matrex d.o.o., a za doprinos razvoju gospodarstva i razvoju lokalne zajednice zahvalnice su uručene tvrtkama Flame Spray Croatia d.o.o., Machiper Oprema d.o.o., Kostwein proizvodnja strojeva d.o.o. te HS Transporti d.o.o.

Nakon službenog dijela sastanka, druženje je nastavljeno u ugodnoj atmosferi.

Galerija slika