Zabava, glazba i irska kultura: Dvor Trakošćan obilježio Dan sv. Patrika Foto: Dvor Trakošćan

Zabava, glazba i irska kultura: Dvor Trakošćan obilježio Dan sv. Patrika

Varaždinske vijesti | 19.3.2024. u 18:30h | Objavljeno u Društvo

U predivnom okruženju dvorca Trakošćana, u petak 15. ožujka obilježen je jedan od najljepših irskih običaja - Dan sv. Patrika.

Uzbudljiva večer započela je u 18 sati tematskom igrom potrage kroz dvorac. Sudionici su bili pozvani da pronađu skrivene irske motive rješavajući zagonetke, s mogućnošću osvajanja nagrada.

U 19 sati publika se pripremila za glazbeni spektakl koji je oživio duh Irske u dvorcu. Nastupili su Patrick Walker & Hrvoje Sudar, glazbeni duo koji je osvojio srca diljem svijeta svojim jedinstvenim spojem irske tradicionalne glazbe i moderne interpretacije.

Osim glazbenog doživljaja, Hotel Trakošćan je pripremio bogatu gastronomsku ponudu u sklopu Dana okusa Varaždinskog kraja. Tijekom cijele večeri, sudionicima je bio ponuđen bogat izbor pića i napitaka kako bi u potpunosti uživali u atmosferi.

- Dvor Trakošćan zahvaljuje svima koji su se pridružili u ovoj nezaboravnoj proslavi Dana sv. Patrika, gdje se irska tradicija susrela s modernim izričajem, stvarajući magičnu atmosferu koja je osvojila srca svih prisutnih - poručili su iz Dvora Trakošćan.

dvor_trakoscan_dan_svetog_patrika_15032024_3.jpg

dvor_trakoscan_dan_svetog_patrika_15032024_2.jpg

dvor_trakoscan_dan_svetog_patrika_15032024_1.jpg