Treći ovogodišnji Sajam antikviteta 30. rujna u Varaždinu - Otkrijte povijest, kulturu i umjetnost

vv | 27.9.2023. u 19:00h | Objavljeno u Društvo

Gradska tržnica, u suradnji s članovima Hrvatske udruge kolekcionara predmeta kulturne baštine, s ponosom najavljuje treći ovogodišnji prodajni Sajam antikviteta Varaždin.

Sajam će se održati u subotu, 30. rujna, od 8:00 do 14:00 sati u Ulici Augusta Šenoe u Varaždinu. Interes kolekcionara koji će predstaviti svoje starine je najveći dosad. Očekuje se trideset izlagača iz različitih gradova, uključujući Varaždin, Osijek, Rijeku, Zadar, Zagreb, te susjednih zemalja, Slovenije i Mađarske.

Na ovom događaju bit će predstavljeni razni predmeti od povijesnog, kulturnog i umjetničkog značaja, uključujući namještaj, satove, skulpture, slike, ogledala, nakit, poštanske marke, omotnice, žigove i druge vrijedne predmete. Posjetitelji će imati mogućnost razgledati i kupiti vrijedne stare predmete koje su strastveni kolekcionari pažljivo prikupljali tijekom godina.

Ne propustite priliku posjetiti treći ovogodišnji Sajam antikviteta Varaždin koji će se održati 30. rujna od 8:00 do 14:00 sati u Ulici Augusta Šenoe. Uživajte u otkrivanju povijesnih, kulturnih i umjetničkih blaga koja čekaju da budu otkrivena. Dođite i pridružite se zaljubljenicima u starine te provedite subotu na Sajmu antikviteta.

Gradski_plac.jpg

Galerija slika