SREDNJA ŠKOLA IVANEC Svjetski dan umjetnosti i kreativnosti obilježili izložbom "Jedinstvena" Foto: Srednja škola Ivanec

SREDNJA ŠKOLA IVANEC Svjetski dan umjetnosti i kreativnosti obilježili izložbom "Jedinstvena"

VV | 17.4.2023. u 18:33h | Objavljeno u Društvo

"Jedinstvena" - naziv je izložbe likovnih radova triju učenica Srednje škole Ivanec kojima su u toj školi obilježili Svjetski dan umjetnosti te Svjetski dan kreativnosti.

- Tri jedinstvene i samozatajne mlade djevojke, Emili Kolačko, Petra Fištrek i Emili Jamnić, po prvi su puta svoje radove pokazale su javnosti te na današnjem otvorenju izložbi zaslužile veliki pljesak i samo pozitivne komentare i pohvale. Izložba 25 radova Petre Fištrek i Emili Jamnić postavljena je u holu naše škole te ju slobodno možete razgledati od 17. travnja do 5. svibnja ove godine. Budući da neke od njih izrađuju i digitalne crteže, na OVOJ poveznici možete razgledati i virtualnu izložbu u kojoj se nalazi ukupno 40 radova Emili Kolačko, Petre Fištrek i Emili Jamnić - izvijestili su iz Srednje škole Ivanec.

Izložbe je postavila knjižničarka Iskra Petak koja je učenicama zaželjela da im ova prva izložba bude samo prva stepenica u nove izazove i uspjehe, a ostale je učenike pozvala da i oni pokažu svoje skrivene talente na nekom od budućih događanja u školi.

Galerija slika