Posljednji je dan ovogodišnjeg Špancirfesta; pogledajte što je sve na programu

VV | 27.8.2023. u 12:10h | Objavljeno u Društvo

VEČERAS, Nedjelja, 27. kolovoz 2023.

Na PAN pozornici Stari Grad nastupa domaća punk rock grupa Crna kronika, s početkom u 19.30 h. Nakon što zagriju posjetitelje na ionako visokim temperaturama, od 21 h stižu nam legende: Parni valjak feat. Igor Drvenkar. Bez sumnje ovo je prilika da publika zapjeva njihove poznate hitove - "Sve još miriše na nju" i "Jesen u meni" uz "Uhvati me" i "Ugasi ritam" i tako se prisjeti sjajnog pjevača Akija Rahimovskog. 

Ulični performeri pripremili su za posljednji dan doista bogati program. Skupina Special Conquest - štulaši na pneumatskim štulama, jučer su okupljene ostavili bez daha,  provjerite zašto. Predstavit će se i Plesni klub Feel, francuski Neon Ensemble i El Cric, vjerojatno ćete ih sresti na gradskim ulicama dok izvode svoje vještine.

Glazbena kamperica u 9 i 21 h priprema ugodnu glazbu na Trgu kralja Tomislava, idealnu podlogu uz finu kavu u jednoj od kavana. 

Heroji ulica nastupaju po cijelom središtu grada, a Loop Glazbena klinika osim glazbenih radionica održava i završni koncert polaznika programa.

Dječje igraonice, radionice…

Red vježbanja, red eksperimenata, red bojenja i red izrade igračaka od slame samo su neke od aktivnosti koje očekuju male špancirgoste u Parku kreative, a u 19 h navečer sprema se pravo iznenađenje. Svemir, 8-godišnjak, sam će DJ’irati nekoliko pjesama. A kad malenima dosadi odvedite ih u Vindiland, kod Starog grada. Tamo ih čeka obilje radionica i igraonica.