FOTO: Naše poznate dame okupile se na prestižnom izboru u Hotelu Turist

vv | 30.4.2024. u 16:30h | Objavljeno u Društvo

Sinoć se u Hotelu Turist održao izbor ljepote Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije, a pobjednicom izbora proglašena je 17-godišnja Varaždinka Ana Petak. Ovaj događaj okupio je ne samo sjajne mlade dame, već i poznate Varaždinke koje su zablistale u svojim elegantnim toaletama.

Na izboru su tako između ostalih zablistale pjevačica Irma Dragičević koja je nastupala u revijalnom dijelu, doktorica dentalne medicine Ljiljana Peharda Ivić, magistra farmacije Greta Štorga, vlasnica salona London Beauty Svjetlana Vidović, predstavnica Hotela Turist Suzana Akšan, vlasnica Gift shopa 'Letizia' Letizia Zadravec i ravnateljica POU Varaždin Lana Velimirović Vukalović.

Županijski izbor Miss Beauty  Varaždinske i Međimurske županije 2024. početni je i prvi u nizu prije ostalih  ove godine gdje izabrane djevojke kao finalistice ulaze na nacionalni finalni autorski projekt i izbor  TIMELESS  BEAUTY & MISS BEAUTY HR  2024.  koji će se održati krajem siječnja 2025., a vlasnice projekta su Sanja Bjedov i Tamara Roglić.