BOOGY Atraktivna padobranska priredba ovog vikenda na varaždinskom aerodromu

Varaždinske vijesti | 24.4.2021. u 09:37h | Objavljeno u Društvo

Nakon gotovo tri godine varaždinski aerodrom će ovoga vikenda, 24. i 25. travnja, ponovo biti domaćin velike priredbe. Padobranski boogy u Varaždinu ugostit će padobrance iz cijele Hrvatske koji će na nebu iznad Varaždina prirediti atraktivni padobranski show.

Na ovoj padobranskoj priredbi, koju organiziraju Grad Varaždin, tvrtka Parkovi i Aeroklub Varaždin, nastupit će iskusni padobranci iz cijele Hrvatske, a organizatori će onima željnih adrenalina omogućiti i tandemske skokove padobranom s 4 tisuća metara visine.

- Drago mi je da će nakon nekoliko godina neaktivnosti, nakon što je upravljanje varaždinskim aerodromom preuzela tvrtka Parkovi, naš aerodrom ponovo oživjeti zahvaljujući ovoj super atraktivnoj priredbi u kojoj će uživati svi zaljubljenici u letenje i padobranski sport - istaknuo je mr. sc. Alen Runac, direktor varaždinskih Parkova.

Program padobranskog mitinga - Varaždin boogy 2021.,počeo je danas već u 9 sati, skokovima padobranaca, koji će točno u podne na varaždinski aerodrom spustiti zastave Grada Varaždina, Parkova i Aerokluba Varaždin. Uz atraktivni padobranski show na nebu iznad Varaždina program je organiziran i na aerodromu gdje će posjetitelji moći razgledati padobransku opremu te se bolje upoznati s ovim atraktivnim sportom.

- Ovakve padobranske priredbe su uvijek atraktivne, stoga mi je posebno zadovoljstvo što na aerodromu ponovo imamo Varaždin boogy. Vjerujem da organizacijom ovog padobranskog showa počinjemo revitalizirati padobranstvo u našem gradu. Podsjećam da su varaždinski padobranci bili državni reprezentativci i državni rekorderi, a to je tradicija kakvom se može malo tko pohvaliti - naglasio je Josip Novak, predsjednik Aerokluba Varaždin.

Ulaz na varaždinski aerodrom je besplatan, no organizatori napominju da svi posjetitelji moraju nositi zaštitne maske te se strogo pridržavati svih protuepidemijskih mjera.

 

Označeno u