Varaždinska policija potvrdila: ženski leš u Murskoj Soboti odgovara opisu Suzane Vugrinec

vv | 26.5.2017. u 06:50h | Objavljeno u Crna kronika

Na parkiralištu ispred Opće bolnice Murska Sobota, u automobilu Renault Clio, opažena je u četvrtak poslijepodne, iza 16 sati, osoba koja nije pokazivala znakove života.

Kako donosi portal Sobotainfo, pokazalo se da se radi o ženskoj osobi koja je mrtva više od 24 sata, a prema pričama očevidaca, kao i sudeći po velikom broju policije, moglo bi se raditi o nestaloj varaždinskoj policijskoj službenici.

To su potvrdili i u varaždinskoj policiji koja je poslala izvanredno priopćenje u kojem stoji kako je u Murskoj Soboti "pronađeno je tijelo ženske osobe koje bi prema opisu odgovaralo nestaloj Suzani Vugrinec"

- Operativno komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske zaprimio je 25. svibnja oko 16.30 sati, dojavu, da je na parkiralištu kod Opće bolnice u Murskoj Soboti, pronađeno osobno vozilo u vlasništvu policijske službenice Suzane Vugrinec, za kojom je ova Policijska uprava raspisala potragu. Očevidom koji su obavili policijski službenici Policijske uprave Murska Sobota, nije utvrđena sumnja koja bi upućivala na izvršenje kaznenog djela. Tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Murska Sobota gdje će se obaviti obdukcija i identifikacija. Osobno je vozilo smješteno na parkiralište Policijske uprave Murska Sobota - priopćili su iz varaždinske policije.