Želio pokrasti vjersku zajednicu u ulici Vilka Novaka, ali ga omeo alarm Foto: Ilustracija

Želio pokrasti vjersku zajednicu u ulici Vilka Novaka, ali ga omeo alarm

J.Š./Varaždinske vijesti | 17.12.2018. u 21:25h | Objavljeno u Crna kronika

U četvrtak, 13. prosinca u ulici Vilka Novaka u Varaždinu, nepoznati je počinitelj pokušao provaliti u prostor jedne vjerske zajednice, te je odustao prilikom aktiviranog zvučnog alarma. Visina materijalne štete procijenit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

U petak, 14. prosinca u poslijepodnevnim satima u Međimurskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u osobno vozilo vlasništvo 27-godišnjakinje, iz kojeg je otuđio okušao ruksak sa stvarima i dokumentima. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Od 14. do 15. prosinca u Cesarčevoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj na parkiralištu iz osobnog vozila 28-godišnjakinje otuđio torbu s dokumentima i novcem. Materijalna šteta procjenjuje se na više stotina kuna. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U subotu, 15. prosinca u ulici Tome Masaryka u Varaždinu, nepoznati je počinitelj iz osobnog vozila vlasništvo 48-godišnjaka otuđio ruksak s prijenosnim računalom. Materijalna šteta procijenit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju mjere i radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad mladićem starosti 21 godinu. Sumnja se da je jučer, 16. prosinca u 2.20 sati u ulici Florijana Bobića u Novoj Vesi Petrijanečkoj provalio u jednu trgovinu, gdje je i zatečen po zaštitaru jedne zaštitarske tvrtke i policijskim službenicima. Policijski službenici su protiv osumnjičenog podnijeli kaznenu prijavu za kazneno djelo Krađe nadležnom državnom odvjetništvu.

Označeno u