Zbog kvara na električnim instalacijama izgorjela dva auta i traktor Foto: Ilustracija/Krešo Đurić

Zbog kvara na električnim instalacijama izgorjela dva auta i traktor

M.P./Varaždinske vijesti | 15.8.2017. u 15:29h | Objavljeno u Crna kronika

Čak dva automobila i traktor gorjeli su protekloga vikenda, izvještavaju danas iz PU varaždinske.

U petak oko 14.10 sati u mjestu Kršćenovec na dvorištu obiteljske kuće izbio je požar na automobilu 63-godišnjaka. Požar su ugasili članovi DVD-a Breznički Hum. Ozlijeđenih osoba nije bilo, dok je očevidom utvrđeno da je do požara došlo zbog kvara na električnim spojevima koje se nalaze na pumpici rezervoara goriva. Stoga je došlo do zapaljenja gorivih dijelova motora i unutrašnjosti vozila koje je u potpunosti izgorjelo. Materijalna šteta procjenjuje na više tisuća kuna.

U subotu oko 15.20 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu prilikom vožnje izbio je pak požar na „Hondi Civic“ 21-godišnjaka. Požar su ugasili članovi JVP Varaždin. Ozlijeđenih osoba također nije bilo, a očevidom je utvrđeno da je do požara došlo zbog kvara na električnim instalacijama. Materijalna šteta procjenjuje na više tisuća kuna.

Istog je dana oko 17.30 sati u Jakopovcu na dvorištu obiteljske kuće izbio požar na poljoprivrednom traktoru 42-godišnjaka. Požar su ugasili članovi DVD-a Jakopovec. Ozlijeđenih osoba nije bilo.

Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo zbog kvara na električnim instalacijama koje vode od akumulatora prema prednjem djelu traktora. U požaru su nagorjeli vanjski dijelovi traktora, kabina i poklopac motora. Materijalna šteta procjenjuje na petnaestak tisuća kuna.

Označeno u