VIDEO: O. M. s BMW-om u Škodu kod naplatnih kućica u Sv. Heleni

vv | 12.7.2019. u 12:35h | Objavljeno u Crna kronika

U četvrtak oko 12.50 sati dogodila se teška prometna nesreća kod naplatnih kućica u Sv. Heleni. Naime, dolaskom do naplatne postaje Sv. Helena, uslijed neprilagođene brzine kretanja, BMW čakovečkih registarskih oznaka prednjim je dijelom naletio na stražnji dio automobila marke Škoda mađarskih nacionalnih oznaka, kojim je u smjeru juga upravljao 38-godišnjak, koji je u trenutku sudara usporavao je svoje vozilo zbog zaustavljenog vozila ispred.

-Od naleta, osobni automobil marke Škoda je odbačen u lijevo u smjeru istoka te se prednjim dijelom i gornjim postrojem naletio na betonski zid i naplatnu postaju broj 4, nakon čega se okrenuo oko osi te u padu bočnim dijelom naletio na naplatnu postaju broj 5, a potom je prednjim dijelom vozila udario u stražnji dio osobnog automobila marke Audi mađarskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 32-godišnjak, a kretao se izlaznim trakom broja 5 naplatne postaje u smjeru juga te je u trenutku sudara bio zaustavljen zbog podizanja rampe i uzimanja kartice za naplatu cestarine, izvijestili su iz policije.

sv_helena_2.jpg

Uslijed naleta naplatna postaja je odbačena na ulazni trak naplatne postaje Sveta Helena te je metalnim dijelom udarila u osobni automobil marke Ford poljskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 49-godišnjak, a kretao se ulaznim trakom 4 naplatne postaje Sv. Helena u smjeru sjevera.

U prometnoj nesreći teško su ozlijeđene tri osobe iz osobnog automobila marke Škoda, 38-godišnja putnica kojoj je liječnička pomoć pružena u KB Dubrava, dijete putnik kojemu je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb te 38-godišnji vozač, a liječnička pomoć mu je pružena u KBC Zagreb.

Što je bilo s 35-godišnjim O. M., koji je upravljao osobnim automobilom marke BMW čakovečkih registarskih oznaka, točnije kretao se autocestom A4 izlazom broja 5 u smjeru juga, policija nije izvijestila.

sv_helena_3.jpg

Videosnimku nesreće portala Net.hr možete vidjeti na linku ispod.

https://vijesti.rtl.hr/video/net-video/332571/snimka-nesrece-u-sv-heleni/

Označeno u