V. Bukovec: Pijan autom vozio po prometnom otoku, udario znak, još malo vozio pa sletio u jarak

Varaždinske vijesti | 4.10.2018. u 09:52h | Objavljeno u Crna kronika

U jučerašnjoj nesreći oko 22.15 sati na županijskoj cesti između Kapele Podravske i Velikog Bukovca ozlijeđen je 65-godišnjak.

Vozeći se autom s 1.32 promila alkohola u krvi iz smjera Velikog Bukova je dolaskom do Y raskrižja, zbog nekretanja sredinom prometne trake, sišao udesno van kolnika na prometni otok, provezao se kroz njega i pritom udario u prometni znak. Nakon prolaska kroz otok, nastavio je vožnju županijskom cestom u smjeru Malog Bukovca i nakon nekoliko stotina metara, u lijevom zavoju, sletio udesno van kolnika. Tu je udario u metalnu zaštitnu ogradu i prometni znak, a potom je sletio u cestovni jarak, pri čemu se vozilo prevrnulo na krov i ponovno na kotače. Medicinska mu je pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njegove ozljede za sad nisu okvalificirane.

Jučer oko 11.15 sati u Ulici braće Radić u Varaždinu u nesreći je ozlijeđen 39-godišnjak.

- Vozio je biciklom u smjeru Vidovca te obilazio propisno obilježene radove na biciklističkoj traci. Pritom se prestrojio uz samu središnju crtu na kolniku, nakon čega je naglo skrenuo udesno, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti na siguran način. Tom je prilikom desnom ručkom upravljača bicikla udario u stražnji lijevi bočni dio osobnog vozila kojim je upravljala 31-godišnjakinja i pao na kolnik. Medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno - naveli su iz policije.

Označeno u