Tijekom vikenda 13 prometnih nesreća, dvije osobe ozlijeđene

D.P./Varaždinske vijesti | 28.11.2016. u 10:31h | Objavljeno u Crna kronika

Tijekom proteklog vikenda na prometnicama Varaždinske županije dogodilo se ukupno 13 prometnih nesreća i to dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i 11 prometne nesreće s materijalnom štetom, izvijestili su iz PU varaždinske.

Jedna je osoba ozlijeđena u prometnoj nesreći u subotu oko 11 sati u Turčinu.

Žena (46) godina upravljala je osobnim vozilom Zagrebačkom ulicom iz smjera Varaždina. Dolaskom do raskrižja s odvojkom iste ulice, započela je skretati u lijevo, a da prethodno nije propustila osobno vozilo kojim je iz suprotnog smjera, zadržavajući smjer kretanja, upravljala 37-godišnjakinja.

Tom je prilikom došlo do sudara, pri čemu je lakše ozlijeđena 37-godišnja vozačica. Medicinsku joj je pomoć na mjestu događaja pružila ekipa Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije.

U subotu g oko 19.10 sati u ulici Julija Merlića u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 35-godišnjak.

On je upravljao biciklom pod utjecajem alkohola od 2.66 g/kg. Dolaskom ispred raskrižja s Međimurskom ulicom, zbog bitno smanjenih vozačkih sposobnosti uzrokovanih utjecajem alkohola, izgubio je nadzor nad upravljačem i pao s bicikla na kolnik. Medicinska mu je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove ozljede za sad nisu okvalificirane.

Označeno u